Kattenoppas Wognum
Liefdevolle kattenverzorging aan huis

Tarieven 


Terwijl u van huis bent bezoek ik minimaal 1x keer per dag uw kat(ten). Indien gewenst kan dit natuurlijk ook meerdere keren per dag. 

Voor slechts €5,50* per kat, per bezoek kunt u rekenen op een tevreden kat en met een gerust hart van huis gaan. Hiervoor draag ik zorg voor het volgende:

- De kat naar buiten/binnen laten
- Uitgebreid knuffelen en aandacht
- Vers eten & drinken geven
- Verschonen van de kattenbak
- Sturen van een kort bericht met foto via whatsapp

en daarbij indien gewenst: 

- Planten water geven.
- Post binnen leggen.
- Gordijnen open/dicht doen.


Extra's  

Heeft u meerdere katten? Geen probleem!  Of konijnen, vissen, hamsters of andere dieren die gevoerd moeten worden? Kleine moeite voor mij, ik doe het graag!  Op vakantie en toch de vuilniscontainer laten legen? Laat het mij weten en ik zorg ervoor dat de bak netjes en op tijd aan de weg staat en natuurlijk weer terug gezet wordt. 


Meerdere katten:

€2,50 per extra kat, per bezoek

Voeren van konijnen, vissen, hamsters etc:
vanaf €2,00 per keer, afhankelijk van hoeveel dieren


Kliko-service: Aan de weg zetten en binnen halen van vuilniscontainer:
€2,50 per keer


**Heeft u langer dan 14 dagen achtereen Kattenoppas nodig? Dan kan er een aangepast tarief geboden worden. 

 

 Werkwijze
Nadat u contact heeft opgenomen, maken we een (vrijblijvende) afspraak om kennis met elkaar te maken. Tijdens dit bezoek maak ik allereerst uitgebreid kennis met uw kat, wel zo belangrijk.
Daarnaast zetten we alle afspraken m.b.t. de verzorging van uw kat op papier. Uiteraard kunt u uw overige wensen ook aangeven en natuurlijk melden waar ik eventueel op moet letten. Ik denk graag met u mee!


 *Deze tarieven gelden uitsluitend voor de woonplaats Wognum. Voor woonplaatsen buiten Wognum kunt u informeren naar de mogelijkheden.