Kattenoppas Wognum
Liefdevolle kattenverzorging aan huis


WELKOM BIJ 

DE KATTENOPPAS WOGNUM

Op vakantie, een weekend weg of gewoon even geen tijd? Uw kat heeft wel aandacht nodig. Een of twee keer per dag eten, vers water en natuurlijk een aai en een knuffel. Met de kattenoppas kunt u rustig van huis en blijft uw kat goed verzorgd lekker thuis. 

 

 

Waarom een Kattenoppas?

Een kat blijft het liefst thuis in zijn/haar eigen vertrouwde omgeving, ook terwijl u niet thuis bent. Een kattenpension is voor veel katten erg stressvol en bovendien vaak erg duur.

Ik zorg met heel veel liefde en plezier voor uw kat(ten) terwijl u er even niet bent. Een dag, weekend of vakantie; uw kat komt niets tekort en u kunt met een gerust hart van huis. 


Tarieven


Wat doet de Kattenoppas?

Terwijl u van huis bent bezoek ik minimaal één keer per dag uw kat(ten). Indien gewenst en in overleg kan dit ook meerdere keren per dag.
Gedurende mijn bezoek krijgt uw kat uitgebreid aandacht van mij. Even spelen, een knuffel en een aai. Afhankelijk van wat uw kat fijn vindt. Daarnaast geef ik uw kat te eten en verschoon ik het water. 

Uiteraard wordt ook de kattenbak verschoond en als u wilt, verzorg ik ook nog de post en uw planten.

Wilt u de vuilnisbak geleegd terwijl u weg bent? Met mijn Kliko-service zorg ik ervoor dat de bak op tijd aan de weg staat en ook weer binnen gehaald wordt. Wel zo netjes.